Valk Administraties en Advies

Boekhouding van een vereniging

Wanneer u de boekhouding van een vereniging wilt uitbesteden bent u bij Valk Administraties en Advies aan het juiste adres. De boekhouding van een vereniging is zeker niet simpel en net even anders dan de administratie van een onderneming.

Om de vereniging overeind te houden is het van groot belang dat er geen problemen bestaan in het financieel beleid. Dit is waar de boekhouding een grote rol speelt.

Bij Valk Administraties en Advies krijgt u altijd waar voor uw geld. U heeft altijd met dezelfde persoon te maken. Dit betekent dat u uw verhaal dus niet hoeft te herhalen en het vervolgtraject tevens adequaat wordt ingezet. Valk Administraties en Advies biedt professionaliteit, verschaft actuele informatie, heeft jarenlange ervaring en staat bovendien voor betrouwbaarheid.

De verschillen tussen de boekhouding van een vereniging en een onderneming

Zoals gezegd zitten er nogal wat verschillen tussen de boekhouding van een vereniging en die van een onderneming. Een onderneming gaat in de meeste gevallen vooral om het verhandelen van producten en/of diensten. Bij een vereniging is dit niet het geval. Verenigingen bestaan om hun eigen doelen na te streven of activiteiten uit te oefenen. Het is daarbij van belang dat de mensen zich er thuis voelen en ze goed georganiseerd zijn.

De overeenkomst tussen een vereniging en een onderneming is dat een kloppende administratie cruciaal kan zijn voor een gezonde financiële situatie.

Een belangrijk aspect van een vereniging is dat deze leden heeft. Dit kunnen er soms wel honderden zijn, bijvoorbeeld in het geval van een sportclub. Deze leden betalen contributie. Deze contributie is de voornaamste bron van inkomsten voor de vereniging. Tevens kunnen leden het bestuur van de vereniging kiezen tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Boekhouding vereniging uitbesteden

Wanneer u deze werkzaamheden wilt uitbesteden is Valk Administraties en Advies de ideale partner. U kiest hiermee voor maatwerk en kwaliteit. Omdat u maar één contactpersoon heeft kunnen er duidelijke afspraken gemaakt worden die altijd worden nageleefd.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over de boekhouding van een vereniging of een van de andere diensten? Neem dan gerust contact op. We kijken vervolgens samen naar de beste oplossing!

“Zorgvuldig en professioneel heeft Valk Administraties en Advies onze financiële administratie op orde gebracht. Maatwerk waar wij als bedrijf behoefte aan hebben. Valk Administraties en Advies is zeker een aanrader!”