Valk Administraties en Advies

Boekhoudkantoor Amstelveen

Boekhoudkantoor Amstelveen nodig? Valk Administraties en Advies neemt graag uw financiële administratie uit handen. Ik, René Valk (1961, Amsterdam), breng uw administratie weer op orde en geef u betrouwbaar en vakkundig advies. Mijn klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Ook stichtingen en verenigingen kloppen regelmatig bij mij aan voor administratieve diensten. Meer informatie of een afspraak maken? Bel 06-53224564.

Boekhoudkantoor Amstelveen: waarom Valk Administraties en Advies?

Valk Administraties en Advies is een éénmansbedrijf, gestart in 2012. Dit heeft als voordeel, dat u steeds contact heeft met dezelfde persoon. U kunt mij dus makkelijk bereiken en altijd informatie opvragen over uw boekhouding. In mijn werk zorg ik steeds voor een duidelijke en tijdige communicatie, zodat u altijd weet hoe uw financiën ervoor staan. Bovendien scheelt de kleinschaligheid van Valk Administraties en Advies in de kosten. Ik betaal niet voor een duur kantoorpand of andere overheadkosten, u dus ook niet. U krijgt altijd waar voor uw geld.

Maatwerk voor klanten

Ik lever bovendien maatwerk aan mijn klanten. Dat wil zeggen dat ik mijn diensten afstem op uw vraag. U kunt mij dus zowel incidenteel inhuren als inschakelen voor structurele ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij uw belastingaangifte, of het overnemen van uw volledige bedrijfsadministratie. Mijn kernwoorden zijn: Efficiënt, betrouwbaar en adequaat.

Ervaring

Ik heb jarenlange ervaring in financiële administratie in de ruimste zin van het woord (Planning & Controlcyclus, jaarafsluiting). Zo deed ik ervaring op met verschillende administratieve pakketten, zoals SAP, Bomas, Multivers en AccountView. Als super-user heb ik ervaring opgedaan met het adequaat en gebruikersvriendelijk inrichten van SAP. Bij een handelsbedrijf, een productie organisatie en een organisatie in de zakelijke dienstverlening.

Mij inhuren als boekhouder

Wilt u mij direct inhuren als boekhouder? Neem dan contact. Natuurlijk beantwoord ik ook graag vrijblijvend uw financiële vragen. Samen bepalen we waarin ik u het beste kan ondersteunen. Dan houd u tijd over om te doen wat u leuk vindt. U doet dit met passie. Net als ik.

Graag tot ziens,
Valk Administraties en Advies – boekhoudkantoor Amstelveen en omstreken

“Zorgvuldig en professioneel heeft Valk Administraties en Advies onze financiële administratie op orde gebracht. Maatwerk waar wij als bedrijf behoefte aan hebben. Valk Administraties en Advies is zeker een aanrader!”