Valk Administraties en Advies

Loonadministratie Amstelveen

De loonadministratie bijhouden wanneer u personeel in dienst heeft? Dit vraagt inzicht en nauwkeurigheid. Valk Administraties en Advies is een betrouwbare partij voor uw loonadministratie in Amstelveen.

Wat houdt de loonadministratie in?

De loonadministratie bestaat uit formulieren die in dienst staan om het loon en verschuldigde bedragen te berekenen. Dit zijn de loonstaat, loonstrook en jaaropgave. In de administratie moeten verminderingsbeschikkingen, loonbelastingverklaringen en door werknemers afgegeven abonnementen en kaartjes (bij een onkostenvergoeding voor reizen per openbaar vervoer) zijn opgenomen. De gehele administratie moet zeven jaar bewaard blijven.

Aanleggen loonadministratie

Het aanleggen van de loonadministratie van uw bedrijf is niet altijd eenvoudig. Een betrouwbare partij met kennis van zaken, kan dit uitstekend voor u uit handen nemen. Valk Administraties en Advies in Amstelveen is een dergelijke partij. René Valk heeft ruime ervaring in de financiële sector en werkt kleinschalig, dit betekent dat u één contactpersoon heeft en dus duidelijke communicatie lijnen.

Voordelen van uitbesteden

Contact

Wilt u meer informatie over het onderbrengen van uw loonadministratie in Amstelveen? Mail info@valkadministratiesenadvies.nl. Lees ook informatie over het uitbesteden van de financiële administratie voor ondernemers.

“Zorgvuldig en professioneel heeft Valk Administraties en Advies onze financiële administratie op orde gebracht. Maatwerk waar wij als bedrijf behoefte aan hebben. Valk Administraties en Advies is zeker een aanrader!”