Valk Administraties en Advies

Uw administratie als stichting uitbesteden?

Ook als Stichting zijnde is het belangrijk een financiële administratie bij te houden.
U bent zelfs wettelijk verplicht om een administratie bij te houden.
Per bedrijfsjaar moet u de administratie 7 jaar bewaren van de fiscus ter inzage.

Valk Administraties en Advies begeleidt u graag in het opzetten van een financiële administratie. Hierna kunt u zelf vastleggen wat er gebeurt tijdens het boekjaar en kunt u alles makkelijk en overzichtelijk bijhouden.

Welke diensten biedt Valk Administraties en Advies aan stichtingen?

Om u zo goed mogelijk te begeleiden in het opzetten en monitoren van de financiële administratie kan Valk Administraties en Advies het volgende verzorgen:

Welke belastingplicht heeft een stichting?

Een Stichting kan als onderneming worden beschouwd en kan te maken krijgen met diverse belastingplichten. Dit is afhankelijk van de grootte van de stichting en of de stichting winst maakt. Een daarvan is bijvoorbeeld vennootschapsbelasting.

Wanneer moet u vennootschapsbelasting aangeven?

Als de Stichting voldoet aan de eisen van ondernemerschap gelden voor Stichtingen de normale BTW regels. Ook hierin zijn vrijstellingen of aftrek mogelijk.
Heeft de stichting personeel  in plaats van vrijwilligers? Dan heeft de stichting ook te maken met loonheffingen.

Wilt u meer informatie over de vennootschapsbelasting, BTW regels of loonheffingen die u als stichting wel of niet moet aangeven? Neem dan contact met ons op via 06-53224564 of mail info@valkadministratiesenadvies.nl.  Ik leg u direct uit waartoe u verplicht bent volgens de belastingdienst.

Vrijstelling van vennootschapsbelasting

Wordt u als Stichting aangemerkt voor het aangeven van vennootschapsbelasting? Dan kan het zijn dat u vrijstelling of aftrek kunt krijgen! Neem hiervoor contact met ons op,
ik geef u direct inzicht in de vrijstelling en mogelijkheden van aftrek over vennootschapsbelasting oor stichtingen.

Uw financiële administratie uitbesteden?

Zoekt u een betrouwbare partner in het opstellen van de financiële administratie voor uw Stichting en hulp en ondersteuning op belastingadvies? Ik sta u graag te woord en neem met u alle mogelijkheden door. Heeft u nog vragen of wilt u gebruik maken van de diensten van Valk Administraties en Advies? Bel ons op 06-53224564 of stuur een mail naar info@valkadministratiesenadvies.nl .
U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

“Zorgvuldig en professioneel heeft Valk Administraties en Advies onze financiële administratie op orde gebracht. Maatwerk waar wij als bedrijf behoefte aan hebben. Valk Administraties en Advies is zeker een aanrader!”