Valk Administraties en Advies

Uw ZZP bedrijfsadministratie Amstelveen?

Iedere ZZP’er heeft de plicht een administratie bij te houden. Deze verplichting komt vanuit de belastingdienst, maar is van nog grotere waarde voor uzelf. U wilt toch zeker weten wat u verdient en hoeveel uw uitgaven bedragen? Een degelijke administratie biedt inzicht in uw bedrijfsflow.

Wat verwacht de Belastingdienst van uw administratie?

De Belastingdienst stelt het als volgt: “een deugdelijke administratie te voeren op een manier die controlerende belastingmensen snel inzicht kan geven”. Daarnaast verwacht de Belastingdienst dat uw administratie 7 jaar bewaart blijft, op papier en elektronisch. Dit geldt voor de cijfers (omzet en kosten) evenals voor agenda’s, notities, kassabonnen, bankafschriften, contracten en meer van dat.

Uw ZZP bedrijfsadministratie uitbesteden

Als ZZP’er zou u het liefste, alle tijd en aandacht besteden aan dat wat u zo goed kunt. Zowel zakelijk als privé. Het kan daarom een opluchting zijn uw financiële zaken over te laten aan een gespecialiseerde en betrouwbare partij. Schroom dan ook niet om ondernemersadvies aan te vragen. Een deskundig administratiekantoor, welke zich inzet voor uw belang(en). Valk Administraties en Advies is een dergelijk administratiekantoor, gevestigd in Amstelveen.

Valk Administraties en Advies in Amstelveen

Wij leveren administratief maatwerk, dit betekent dat wij alleen bieden waar u behoefte aan heeft. Wij hanteren een heldere en tijdige communicatie, dit werkt het beste voor alle partijen. Onze financiële diensten kunt u incidenteel en structureel inzetten.

Contact

U werkt als ZZP’er (of freelancer) en heeft interesse in onze financiële diensten in Amstelveen? Mail naar  info@valkadministratiesenadvies.nl. Wij voorzien ZZP’ers ook van belastingadvies in Amstelveen.

“Zorgvuldig en professioneel heeft Valk Administraties en Advies onze financiële administratie op orde gebracht. Maatwerk waar wij als bedrijf behoefte aan hebben. Valk Administraties en Advies is zeker een aanrader!”