Valk Administraties en Advies

Administratie voor verenigingen

Ook als vereniging bent u administratieplichtig. Het houden van een financiële administratie is een lastige en tijdrovende klus. Ook voor de financiële administratie van uw vereniging geldt een bewaarplicht van 7 jaar.
Voor het uitbesteden van de administratie voor verenigingen bent u bij Valk Administraties en Advies in Amstelveen aan het juiste adres!

Een vereniging staat voor het verzorgen van een activiteit zoals bijvoorbeeld een sport. Om deze activiteit of groep van activiteiten te kunnen verzorgen is geld nodig. Deze inkomsten zijn nodig voor bijvoorbeeld de huur van een clubgebouw of ruimte, aanschaf van materiaal of goederen en het verzorgen van de administratie.

Om de inkomsten en uitgaven in kaart te brengen moet het bestuur voor een verschijningsjaar aangeven wat er door middel van contributiebetalingen van de leden beschikbaar is om te kunnen besteden aan onder meer de eerder genoemde kosten. Na afloop van het jaar moet het bestuur verantwoording afleggen aan de leden over het gevoerde financiële beleid.

Uitbesteden van de administratie van uw vereniging

Door het uitbesteden van de financiële administratie aan Valk Administraties en Advies bespaart u bijvoorbeeld op tijd, kosten en ergernis. Wij verzorgen de complete administratie van uw vereniging en bieden:

Inzicht in uw financiële situatie

Valk Administraties en Advies biedt door het totaal uit handen nemen van uw administratie een duidelijk beeld over de financiële situatie van de vereniging. Door de belangrijke factoren in kaart te brengen heeft u bovendien direct inzicht van de situatie. Na het opmaken van de jaarrekening kunnen wij u tevens advies geven over het afgelopen jaar en acties voor het nieuwe jaar.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de diensten die Valk Administraties en Advies levert, en wat wij voor uw vereniging kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 06-53224564 of mail info@valkadministratiesenadvies.nl. Wij staan uw graag te woord voor een vrijblijvend advies.

“Zorgvuldig en professioneel heeft Valk Administraties en Advies onze financiële administratie op orde gebracht. Maatwerk waar wij als bedrijf behoefte aan hebben. Valk Administraties en Advies is zeker een aanrader!”