Valk Administraties en Advies

Valk Administraties en Advies

René Valk (1961, Amsterdam) is in 2012 met Valk Administraties en Advies gestart. Dit is een éénmansbedrijf, daarom heeft u altijd te maken met dezelfde persoon. Dankzij die kleinschaligheid krijgt u waar voor uw geld: u betaalt niet voor een duur kantoorpand en andere overheadkosten. René houdt ervan efficiënt te werken, helder en tijdig te communiceren en overzicht te verschaffen. Zo weet u waar u aan toe bent, juist op de momenten dat u zelf door de bomen het bos niet meer ziet.

Financiële ervaring

Rene Valk (administratie/advies, Amstelveen)In voorgaande functies was René verantwoordelijk voor financiële administratie in de ruimste zin van het woord (Planning & Controlcyclus, jaarafsluiting). René heeft ervaring met verschillende administratieve pakketten zoals SAP, Bomas, Multivers en AccountView. Als super-user heeft René kennis opgedaan met het adequaat en gebruikersvriendelijk inrichten van SAP. Bij een handelsbedrijf, een productie organisatie en een organisatie in de zakelijke dienstverlening.

Persoonlijk profiel

René is getrouwd en is vader van twee jonge jongens. In zijn vrije tijd is hij voorzitter van de Medezeggenschapsraad van de Willem Alexanderschool te Amstelveen. Daarnaast leest hij zowel voor zijn plezier als vakliteratuur. Ook houdt hij van zeilen, fotograferen en genealogie.

Opleiding

Branches

Belastingadvies Amstelveen

Voor belastingadvies Amstelveen bent u bij Valk Administraties en Advies aan het juiste adres. Ondernemers, zzp’ers en particulieren zijn van harte welkom contact op te nemen. Zowel voor de volledige administratie als enkel voor de jaarlijkse aangifte. René is gepassioneerd in zijn vak en neemt de administratieve werkzaamheden graag van u over.
Bent u geïnteresseerd in wat ik voor u kan betekenen? U kunt mij bereiken op
06-53224564 of mail naar info@valkadministratiesenadvies.nl.

“Zorgvuldig en professioneel heeft Valk Administraties en Advies onze financiële administratie op orde gebracht. Maatwerk waar wij als bedrijf behoefte aan hebben. Valk Administraties en Advies is zeker een aanrader!”