Valk Administraties en Advies

Belastingadvies Particulieren

Valk Administraties en Advies is een betrouwbare en goed geïnformeerde belastingadviseur. Wilt u bijvoorbeeld optimaal gebruikmaken van fiscale regelingen? Valk geeft advies! Met de ruime ervaring in het geven van belastingadvies zorgt Valk Administraties en Advies dat u maximaal rendement behaald! Hieronder leest u verschillende onderwerpen waar onder andere advies over kan worden gegeven.

Toeslagen

Toeslagen zijn een aanvulling op uw inkomen, een tegemoetkoming in uw kosten. Maakt u optimaal gebruik van alle toeslagen? Denk bijvoorbeeld aan huur- en zorgtoeslag of kinderopvang en kindgebondenbudget. Valk Administraties en Advies kan u helpen bij het nakijken en aanvragen van toeslagen. Zo weet u immers zeker dat u optimaal gebruik maakt van alle mogelijke toeslagen.

Schenken

Overlijd een dierbare en ontvangt u een schenking? Of wilt u schenken aan uw kinderen? Dan komt er veel op u af en moet er veel geregeld worden. Het is belangrijk om te weten of voor uw schenking een vrijstelling geldt. Valk Administraties en Advies zorgt voor advies op maat. Hij vertelt u bovendien alles wat u moet weten om zorgeloos een schenking te kunnen ontvangen of geven.

Vermogensrendementsheffing

Moet u belasting betalen over uw gehele vermogen? Dit betreft uw bezittingen minus uw schulden. Over welk deel van uw vermogen hoeft u geen belasting te betalen? Hoe kunt u dit verminderen? Kan dit door middel van een schenking? Heeft u het hele jaar een fiscale partner? Dit zijn een tal van vragen waar u zelf vaak geen duidelijk antwoord op kunt geven. Valk Administraties en Advies zorgt ervoor dat u antwoord krijgt op al uw persoonlijke vragen.

Bijtelling auto

Tevens is Valk Administraties en Advies volledig op de hoogte van alle regels betreft bijtelling voor uw auto. Waar moet u bijvoorbeeld op letten bij de keuze van een nieuwe leaseauto? Zijn er mogelijkheden om te besparen of bijtelling te voorkomen? Wij kunnen u hier geheel in adviseren. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact op.

Thuis in de wereld van belastingadvies

De kennis, ruime ervaring en scherpe tarieven maken de keuze voor Valk Administraties en advies gemakkelijk. René valk is namelijk helemaal thuis in de wereld van belastingen en andere financiële- en administratieve zaken. Valk Administraties en Advies is een éénmansbedrijf. Dit betekent lage overheadkosten. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de tariefstelling. U hoeft uw verhaal nooit twee keer te vertellen, want u heeft altijd met dezelfde persoon te maken. Valk Administraties en Advies is een kleine organisatie met een groot netwerk! Lees meer over wat Valk Administraties en Advies kan betekenen voor particulieren.

De kracht van persoonlijke aandacht

De kracht van Valk Administraties en Advies zit in het persoonlijke contact en de aandacht die René zijn cliënten geeft. Hij leert uw situatie goed kennen en neemt dit bovendien mee in het belastingadvies. Natuurlijk is hierbij het streven om te zorgen dat u zo min mogelijk hoeft bij te betalen óf zo veel mogelijk terugkrijgt van de belastingdienst. René heeft een heldere kijk op al uw financieel-administratieve en fiscale vraagstukken en kan u uitstekend adviseren rondom al uw belastingzaken.

Neem contact op met Valk Administraties en Advies en krijgt belastingadvies op maat! Bel 06-53224564 of mail info@valkadministratiesenadvies.nl. René is u graag van dienst.

“Zorgvuldig en professioneel heeft Valk Administraties en Advies onze financiële administratie op orde gebracht. Maatwerk waar wij als bedrijf behoefte aan hebben. Valk Administraties en Advies is zeker een aanrader!”