Valk Administraties en Advies
Geplaatst op 26 juni 2017

Uitstel aanvragen aangifte inkomstenbelasting

Wanneer u belasting terugkrijgt of moet betalen, zult u belastingaangifte moeten doen van uw inkomstenbelasting. Vaak ontvangt u hier van de belastingdienst tijdig bericht over. Op dit bericht staat vóór wanneer u de aangifte moet doen.

Heeft u uitstel aangevraagd?

Valk Administraties en Advies doet graag de aangifte voor u! De volledige inkomstenbelasting aangifte kan voor u uit handen genomen kunnen worden. Neem direct contact op via 020 – 641 55 69 of 06-53224564 en u hoeft zich geen zorgen meer te maken om uw belastingaangifte. Valk helpt u graag!

Uitstel aanvragen?

Bent u niet in de gelegenheid om tijdig aangifte te doen? Dan kunt u uitstel aanvragen. Hierdoor krijgt u langer de tijd om uw aangifte op orde te krijgen. Maar let op! Ook hieraan zit een uiterlijke datum vast. Dit is in de meeste gevallen 1 september. Vraagt u geen uitstel aan voor de eerste uiterste inleverdatum, dan geven ze u geen uitstel.

Aangifte te laat?

Wat er gebeurt als u geen of te laat aangifte doet, hangt natuurlijk af van uw situatie. Echter is de kans op een boete groot. De belastingdienst maakt vervolgens een schatting van uw inkomen.

Geef uw aangifte uit handen

U streeft er natuurlijk niet naar om de aangifte van inkomstenbelasting niet of te laat te doen. Maar wij begrijpen het als u het te druk heeft of ingewikkeld vindt. Ieder jaar wordt de belastingaangifte weer iets complexer door nieuwe belastingregels. Daarom kunnen wij uw belastingaangifte volledig voor u uit handen nemen.

Betrouwbare belastingadviseur

Valk Administraties en Advies is een goed geïnformeerde en betrouwbare belastingadviseur. Valk geeft advies en begeleidt u waar u dat graag wil. Met onze ruime ervaring in het geven van belastingadvies zorgen wij dat u maximaal rendement kunt behalen.

Neem contact op

Wilt u onbezorgd verder gaan waar u mee bezig bent, zonder dat de belastingaangifte u achtervolgt? Neem contact op met Valk Administraties en Advies in Amstelveen. Bel 020 – 641 55 69, 06-53224564 of mail info@valkadministratiesenadvies.nl. René Valk zorgt professioneel voor uw administratie en aangiftes!

“Zorgvuldig en professioneel heeft Valk Administraties en Advies onze financiële administratie op orde gebracht. Maatwerk waar wij als bedrijf behoefte aan hebben. Valk Administraties en Advies is zeker een aanrader!”