Valk Administraties en Advies
Geplaatst op 31 oktober 2017

Wat is een Arbeidsongeschiktheidsverzekering?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is een verzekering die u afsluit om uw inkomsten te behouden in geval van ziekte, een ongeval of  u invalide wordt. Dit type verzekering wordt het meest afgesloten door zelfstandig ondernemers en of ZZP’ers. Mocht u arbeidsongeschikt raken, dan zorgt de arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV voor een financieel vangnet in de periode waarin u geen inkomen heeft.

Wat betekent dit voor mij?

U moet er niet aan denken, maar als u door ziekte of een ongeval niet meer kunt werken, loopt u inkomen mis. Dat betekent dat u als ondernemer of ZZP’er geen uitkering krijgt vanuit de overheid.
Daarom is het van belang om een goede AOV af te sluiten op uw eigen persoonlijke situatie.
Zo beschermt u uw inkomen om uw doorlopende maandelijkse lasten te kunnen betalen.

Waar moet ik op letten bij het afsluiten van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn zeer complex waardoor het moeilijk is om te bepalen wat voor u de juiste keuze is. Er zijn veel aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen die onderling verschillen tussen prijs en voorwaarden. Advies en begeleiding hierin is daarom essentieel om een goede keuze te maken. Belangrijke punten bij het afsluiten zijn:

Welke dekkingen zijn mogelijk?

Verzekeringsmaatschappijen bieden diverse dekkingen aan op basis van uw situatie.
Laat u daarom goed adviseren! U kunt bij mij terecht voor advies in een passende AOV op basis van uw eigen situatie.

Uw belastingaangifte liever direct uitbesteden? Valk Administraties en Advies helpt u graag! Neem geheel vrijblijvend contact op!

Wat voor keuzes kunt u hierin maken? Denk daarbij aan de hoogte van het verzekerde bedrag, het eigen risico termijn, welke verzekeraar en de gewenste looptijd. Van belang is uw persoonlijke situatie.

AOV en belastingaftrek

Wist u dat de AOV premie aftrekbaar is? Wilt u hier meer informatie over?
Graag leg ik u in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.
U kunt mij telefonisch bereiken via  020 – 641 55 69 of  06-53224564 of u kunt mailen naar info@valkadministratiesenadvies.nl. Ik help u graag bij het kiezen van de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering!

“Zorgvuldig en professioneel heeft Valk Administraties en Advies onze financiële administratie op orde gebracht. Maatwerk waar wij als bedrijf behoefte aan hebben. Valk Administraties en Advies is zeker een aanrader!”