Valk Administraties en Advies

Boekhouding uitbesteden als ZZP’er

Als zelfstandig ondernemer draagt u de verantwoordelijkheid voor veel facetten binnen uw bedrijf. Zo ook de boekhouding/administratie. Wanneer u overdag druk bent met uw bedrijfsvoering kan het zo zijn dat u ’s avonds geen tijd meer heeft om nog de administratie bij te werken. Valk Administraties en Advies kan u hierbij helpen!

Boekhouding uitbesteden als ZZP’er bij Valk

Bent u op zoek naar een betrouwbare boekhouder? Bij Valk Administraties en Advies bent u verzekerd van een professionele en persoonlijke service. René Valk heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van de financiële administratie en het verwerken van de omzetbelasting of BTW aangifte. Daarnaast kan hij u persoonlijk en gepast advies geven over allerlei financieel administratieve zaken. Zo kunt u niet alleen tijd, maar ook geld besparen.

Professioneel en goed geordende boekhouding

Wanneer u werkzaam bent als ZZP’er of freelancer moet uw administratie aan bepaalde voorwaarden voldoen. Doet u dat niet, dan kan de belastingdienst u negatief benadelen. Het is dus in uw eigen belang om uw administratie goed op orde te hebben. Ook wanneer u vragen heeft over de nieuwste belastingwetten- en regelgeving kunt u bij René terecht. Door zijn jarenlange ervaring kan hij financieel het beste voor u realiseren binnen die regels- en wetten. Zo hebt u niet alleen een vast vertrouwenspersoon waarbij u terecht kunt voor al uw financieel administratieve vragen maar bent u er ook zeker van dat hij u ook gepast persoonlijk advies kan geven.

Persoonlijke allround boekhouder voor ZZP’ers

Bent u meer van de persoonlijke aanpak en zit u liever om de tafel met een boekhouder die uw bedrijf volledig begrijpt? René verzorgt sinds 2011 de financiële administratie voor ondernemingen in diverse branches. Valk Administraties en Advies leert uw bedrijf graag beter kennen om het meeste voordeel te halen uit uw administratie. René Valk van Valk Administraties en Advies zorgt er graag voor dat uw boekhouding efficiënt, betrouwbaar en adequaat wordt verwerkt en afgehandeld.

Bent u een ZZP’er of Freelancer? Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over de financiële mogelijkheden van Valk Administraties en Advies in Amstelveen?
Bel geheel vrijblijvend naar het mobiele nummer 06-53 22 45 64. Stuurt u liever een e-mail? Dan kunt u mailen naar info@valkadministratiesenadvies.nl

“Zorgvuldig en professioneel heeft Valk Administraties en Advies onze financiële administratie op orde gebracht. Maatwerk waar wij als bedrijf behoefte aan hebben. Valk Administraties en Advies is zeker een aanrader!”