Valk Administraties en Advies

Financieel adviseur

Zoekt u een financieel adviseur? Een betrouwbare partner voor al uw financiële zaken? Valk Administraties en Advies is een deskundige eenpitter. U kunt terecht voor een deel of voor de totaaladministratie. Zowel ondernemers als particulieren kunnen contact opnemen met Valk Administraties en Advies.

Administratie en belastingadvies ondernemers

financieel-adviseurZowel voor de administratie als voor belastingadvies kunt u terecht. Denk aan boekhoudkundige verwerking, het opstellen van tussentijdse overzichten, aangifte belastingen, correspondentie met instanties, aanvragen VAR en de tijdelijke vervanging van een financieel medewerker. Valk Administraties en Advies is uw financieel adviseur Amstelveen.

Administratie en belastingaangifte particulieren

Bent u particulier en zoekt u een betrouwbaar financieel adviseur, waar u op kunt rekenen? Dan bent u aan het juiste adres. U kunt Valk Administraties en Advies inzetten voor uw financiële administratie, aangifte inkomstenbelasting en voorlopige teruggaaf, aanvragen of wijzigen van toeslagen, opstellen van correspondentie aan officiële instanties en het invullen en behandelen van formulieren.

René Valk

René Valk (1961, Amsterdam) heeft in 2012 Valk Administraties en Advies gestart. U heeft altijd te maken met dezelfde persoon, het voordeel hiervan is eenlijnige en heldere communicatie. Waar voor uw geld, dankzij de kleinschaligheid van het bedrijf. U krijgt tijdige overzichten, zo weet u altijd hoe het ervoor staat met de administratie. Voordat René als zelfstandige begon, heeft hij veel ervaring opgedaan in de financiële administratie bij verschillende bedrijven.

Neem een financieel adviseur in de hand!

Wacht niet te lang, houd uw administratie op orde. Valk Administraties en advies is een eenpitter en heeft geen hoge overheadkosten. Betaalbare kwaliteit en efficiëntie! Laat uw administratie over aan de expert, dat scheelt u een hoop tijd en zorgen. U krijgt de garantie dat er betrouwbaar en integer met uw gegevens omgegaan wordt. En dat er alles aan gedaan wordt het maximale voordeel te behalen. Bel 06-53224564 of mail info@valkadministratiesenadvies.nl. Zowel voor het inwinnen van informatie als het maken van een afspraak.

“Zorgvuldig en professioneel heeft Valk Administraties en Advies onze financiële administratie op orde gebracht. Maatwerk waar wij als bedrijf behoefte aan hebben. Valk Administraties en Advies is zeker een aanrader!”