Valk Administraties en Advies

Inkeerregeling

Heeft u uw inkomen niet aangegeven bij de belastingdienst terwijl u dit wel moest doen? Wilt u dit alsnog doen? Dan kunt u dit middels de inkeerregeling regelen. Het voordeel van het alsnog doen van de aangifte is dat u vaak een lagere boete zal krijgen dan wanneer u dit niet doet en de belastingdienst erachter komt dat u dit verzweeg. Uit ervaring van ons bedrijf “Valk Administratie en Advies” weten wij dat het uitbesteden van het doen van aangifte middels de inkeerregeling uw flinke kosten kunt besparen.

Hoe kunt u inkeren?

U kunt bij het inkeren een administratiekantoor zoals “Valk Administratie en Advies” inschakelen of dit zelf doen. Als u het zelf doet dient u een inkeermelding bij de belastingdienst te doen, middels een formulier op de website van de belastingdienst. Daarna sturen zij u een tweede formulier op, de gespecificeerde verklaring vrijwillige verbetering. Het is erg belangrijk om dit correct in te vullen, want dit bepaalt hoeveel u moet betalen aan heffing, belasting en boete.

Het inkeren uitbesteden is vaak voordeliger

Mensen willen meestal zelf het inkeren doen om zo geld te besparen. Echter zien wij vaak in de praktijk dat het zelf inkeren erg verwarrend is en bovendien ook minder financieel voordelig. Doordat u zelf geen ervaring heeft met het inkeren zal dit u veel tijd en geld kosten.

Wij als administratiekantoor met veel ervaring met inkeren kunnen meestal een veel lagere naheffing bereiken. Wij weten namelijk hoe een inkeerspecialist te werk gaat en kunnen hierop inspelen. Bovendien zijn wij op de hoogte van manieren om de belasting te verminderen door reeds ingehouden belasting of niet gebruikte vrijstellingen. Wij nemen in dit proces alles uit handen. Wij zien vaak dat dit een erg stressvolle tijd kan zijn voor onze klanten en doordat wij het inkeren uit handen nemen besparen wij ze veel tijd en stress.

Interesse in het uitbesteden van het inkeren?

Indien u interesse heeft in het uitbesteden van het inkeren, in welk stadium u ook al zit, neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

“Zorgvuldig en professioneel heeft Valk Administraties en Advies onze financiële administratie op orde gebracht. Maatwerk waar wij als bedrijf behoefte aan hebben. Valk Administraties en Advies is zeker een aanrader!”