Valk Administraties en Advies

Uitstel aangifte inkomstenbelasting

Ieder jaar is het weer zo ver: u moet belastingaangifte doen. U bent hierbij verplicht om voor 1 mei aangifte te doen. Bent u niet in de gelegenheid om tijdig aangifte te doen? Dan kunt u uitstel voor de belastingaangifte doen. Hierdoor krijgt u langer de tijd om uw aangifte op orde te krijgen. Heeft u hulp nodig bij uw belastingaangifte? Dan staat Valk Administraties en Advies voor u klaar. Graag vertellen we u meer over wat wij voor u kunnen betekenen!

Belastingaangifte doen na uitstel

Wanneer u uitstel van uw aangifte heeft gevraagd bij de belastingdienst zit er alsnog een uiterlijke datum aan vast. Dit is in de meeste gevallen 1 september. Wat er gebeurt als u geen of te laat aangifte doet hangt natuurlijk af van uw situatie. Echter is de kans op een boete groot. De belastingdienst maakt vervolgens een schatting van uw inkomen.

Geef uw aangifte uit handen

U streeft er natuurlijk net naar om de aangifte van inkomstenbelasting niet of te laat te doen. Echter begrijpen we het als u het te druk heeft of ingewikkeld vindt. Gelukkig kunt u dan bij ons terecht! Valk Administraties en Advies is namelijk een goed geïnformeerde en betrouwbare belastingadviseur. Op deze manier kunnen we uw belastingaangifte volledig voor u uit handen nemen.

Neem contact met ons op!

Wilt u uw belastingaangifte volledig uitbesteden zodat u onbezorgd verder kunt gaan waar u mee bezig bent? Neem dan contact op met Valk Administraties en Advies in Amstelveen. Bel 020 – 641 55 6906-53224564 of mail info@valkadministratiesenadvies.nl. René Valk zorgt professioneel voor uw administratie en aangiftes!

“Zorgvuldig en professioneel heeft Valk Administraties en Advies onze financiële administratie op orde gebracht. Maatwerk waar wij als bedrijf behoefte aan hebben. Valk Administraties en Advies is zeker een aanrader!”